PDBouw

PDBouw is een klein aannemersbedrijf die zowel grote als kleine projecten uitvoert. We zijn gespecialiseerd in cv-installaties en badkamers, maar draaien onze hand niet om voor bijkomende werkzaamheden.

Belangrijke steekwoorden voor al onze werkzaamheden zijn:

Mee-werken:
Dat betekent dat we altijd in overleg de klus uitvoeren en daarin mee-werken met de wensen die u bij de klus heeft. Voor ons staat mee-werken voor mee-denken en mee-doen.
De opdracht zien we als een gezamenlijk project, waarbij afhankelijk van uw wensen we de hele klus uitvoeren of delen daarvan.

Klanttevredenheid
Voor ons is klanttevredenheid pas te bepalen als de klus is gedaan. We hechten veel waarde aan de gedachte dat iets pas af is als u dat vindt. Hierdoor leveren we een hoge service en kunt u ons ook nog opzoeken als de klus is gedaan en er toch mocht blijken dat u iets anders wil.

We werken netjes en zorgvuldig. Nemen de tijd voor een klus en stellen  u regelmatig de vraag of u nog tevreden bent. Immers tussentijds kunnen wensen veranderen en daar passen we ons op aan.

Hoge kwaliteit voor een lage prijs
We zullen er alles aan doen om voor een zo laag mogelijke prijs de klus te klaren. Hiervoor krijgt u van ons een goede en scherpe offerte en omdat we u in de gelegenheid stellen om mee te doen, kunnen we kosten drukken.
We gebruiken professionele materialen die we scherp  in kopen en daardoor dus een hoge kwaliteit voor een lage prijs.
We werken samen met een speciaal geselecteerde onderaannemers waarvan we de kwaliteit kennen. Dit zijn altijd opgeleide en vakbekwame mensen.

Hieronder vind u een paar van onze projecten